Áttekintés: Kari Lee Townsend

0 Comments

kristálygömb holtteste. Örültem, hogy holttestet találtam a Crystal Ball -ban, a második a Kari Lee Townsend tonna Money Teller sorozatában. Nem tudom pontosan, hogy hiányzott a sorozat legelső könyve, a Tempest in the tealevelek, mivel ennek is van egy képe a borító könyvében bemutatott gyönyörű fehér macskáról, valamint én általában tudok Nem adjon át bármilyen típusú könyvet macskával a borítón.

A sorozatban a Sunny Meadows főszereplője, egy pszichés, aki a New York -i idilli isteni városban él. A régi viktoriánus otthon, amelyet azután vásárolt, aki odaköltözött, és amelyről azt állítják, hogy kísértetjárta, összesen egy nagy, fehér macska, Morty nevű. Sunny gyorsan kötött Morty -val, és bölcsen elfogadta, hogy ő uralja a kakasot. Ugyanígy gyanítja, hogy ő lehet az, aki kísérteties a régi házban.

A második könyv felveszi, miután Sunny éppen megszüntette a nevét, mint a gyilkosság nyomozásának elsődleges gyanúsítottját. Előre nézi némi békét, csendeset, valamint talán egy második lehetőséget a jóképű hatóságokkal, Mitch Stone nyomozóval. A béke és a békés azonban nem tart rendkívül sokáig, amikor a Sunny nagymamája, Gert megjelenik a küszöbén, felkészült arra, hogy beköltözzön. Aztán Mitch korábbi kedvese, Isabel megjelenik. Amikor Isabel eltűnik, Sunny segíti a hatóságokat holttestét. Sunny kissé hivatalos minőségben vesz részt a gyilkossági nyomozásban, azonban nem teljesítette azt a szabályt, hogy nem tud legalább egy kicsit meghajolni az ügy megoldásának érdeklődésében.

Ez egy élvezetes, hangulatos, kedvelt karakterekkel, valamint rengeteg csavarral, valamint a telekbe fordul, hogy olvassa az olvasást. Monty inkább egy karakter, amely számomra még szórakoztatóbbá tette ezt a könyvet. Ez a fény, szórakoztató rejtély fantasztikus kiegészítést jelent a nyári olvasási listához.

Kari Lee Townsend a New York-i Központban él, megértő férjével, három elfoglalt fiújával, valamint az Oh-So Dramatic gyermekével, akik bármit megtesznek, és rengeteg anyagot nyújtanak könyveihez. Tini szuperhősöket és hangulatos rejtélyeket készít a kisvárosokban misztikus szempontokkal, valamint furcsa karakterekkel, valamint a Kari Lee Harmon néven szereplő bájos komédiák mellett. Ha többet szeretne tudni a Kari -ról, kérjük, látogasson el a weboldalára, vagy ellenőrizze a blogját.

Megkaptam ezt a könyvet a kiadótól. Az ingyenes másolat megszerzése nem befolyásolta a felülvizsgálatomat.

Ingrid király

«Értékelés és ajándékozás: A Kittyblock Scratcher hullámos karton szórakozást biztosít a macskák számára
Korlátozott kiadású macska művészet Ola Liola Champion -től »

7 megjegyzés a felülvizsgálatról: holttest a kristálygömbben, Kari Lee Townsend

Bernadette azt mondja:

2012. augusztus 19., 15:44

Úgy gondolom, hogy megnéztem néhány más rejtélyét – meg kell vizsgálnom a rögzített könyvekben kínáltokat. Nem hagyhattam ki ezt a macskát sem!

Válasz

Texas, a macska New Yorkban azt mondja:

2012. augusztus 17., 16:08

Úgy hangzik, mint egy kedves könyv!
Bukás

Válasz

Ingrid azt mondja:

2012. augusztus 18 -án, 7:21 órakor

Azt hiszem, tetszik, Texas.

Válasz

Debra Becker azt mondja:

2012. augusztus 17., 10:14

Úgy hangzik, mint egy fantasztikus medence melletti olvasás!

Válasz

Ingrid azt mondja:

2012. augusztus 18 -án, 7:21 órakor

Ez az, Debra!

Válasz

Dawn azt mondja:

2012. augusztus 17 -én, 7:25 órakor

Ez jól néz ki! Fel kell tennem a Kindle Desire listámra.

Válasz

Ingrid azt mondja:

2012. augusztus 18 -án, 7:20 órakor

Azt hiszem, élvezni fogja, hajnal.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, akkor egyetért az adatainak gyűjteményével a weboldal szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *