Ez a haj, nem a hadviselés: Michelle Knowles alapítója az eldobásnál

0 Comments

2018. június 29 -én
Számos tévhit létezik arról, hogyan, hol és miért dobják el háziállatunkat, és mit tehetünk, mint groomers. Számos olyan termék található a piacon, hogy megválaszolja ezt a nagyon valódi kérdést, de még mindig olyan számos kérdés, amely a legjobb, és ha valóban még működnek.

Íme néhány alapvető ismeret, hogy felépítse magát a termékek keresése, a technikák használatakor és az ügyfelek számára a borotválkozás helyett válasszon.

Mikor fordul elő az áradás

A szezonális elrontás a napfordulók körül történik, amelyek június és december 21 -én vannak. Ez azért történik, mert a kedvtelésből tartott állatok által érzékelt fénymennyiség, és a hőmérsékleti ingadozások tudatják a testet, hogy egy új évszak van folyamatban, és könnyebb vagy nehezebb kabátra van szükség. Az eldobás általában az állat hátulján kezdődik, és a vásárlás előtti úton halad, hogy hosszabb ideig megóvja a fontos szerveket.

Az elrontás sokan nyilvánvalóak a rövid, természetes bevonatú vagy dupla bevonatú fajtákban, de minden földi emlős ugyanúgy. Az éves – gördülő árnyékolás még várható, de minimálisnak és kezelhetőnek kell lennie.
Hirdetések

Ha egy állat elárasztása nehéz a szezonon kívüli szezonban, akkor lehet egy alapvető probléma, és az állatorvos látogatása rendben van. Számos olyan kérdés és betegség van, amelyek miatt a haj kiesik, vékonyabbá válhat, vagy akár abbahagyhatja az összes növekedést, tehát ezeknek a lehetőségeknek a kiküszöbölése az elsődleges prioritás.

A kabát és a bőr igényei

A kabátok az igények spektrumában vannak, helyileg. A szőrtelenig és a köztük lévő mindentől az összes bőrnek olajok, ásványi anyagok és valamilyen keratin vagy kollagén szükség van a haj repedéseinek táplálására, megóvására és kitöltésére, valamint a bőr védőrétegének megőrzéséhez. Számos kabát, amelyek eldobják az évszakot, egyszerűen kimerülnek, és nagyon kiszáradhatók.

A rövid kabátoknak a legtöbb olajra van szükségük, és általában nagyon „zsákmány”. Ezek a kutyák előnyei lehetnek a heti olaj polírozókból, különösen, ha olyan fajták, amelyek a vízben vannak. A hidratálás elengedhetetlen ahhoz, hogy az ilyen típusú bevonatot megőrizhesse a túlzott elárasztástól.

A dupla bevonatú állatoknak nagy mennyiségű ásványi anyagra, kis mennyiségű olajra és egy apró keratinra van szükség az ápolási rutinban, hogy a kabátjuk helyesen kerüljön ki.

A hosszú kabátok finomak, és nagyon könnyű keratint vagy kollagént igényelnek, hogy a szőrszálat a végéig hidratálják. A vegyes fajták úgy kezelhetők, mint a fajta, amelyek sokan hasonlítanak. A szárazság utánozhatja az elrontást, mivel a szőrszálak nagyon törékenyek lehetnek, és egyszerűen elszakadnak, ahelyett, hogy kiesnének, mert az életciklusuk vége.

Alapvető alapok egy jó megrázottnak

A decthding, ha a kabát nagyon száraz, vagy ha a szezonon át esik, egyszerű technika. A kabát spray segítségével fésülje meg vagy kefével laza hajat és/vagy kabátdarabokat, amelyek könnyen kijönnek a fürdő előtt. A három fürdési lépés a következő:

1. Hidrát – Használjon minőségi kondicionálót, keratint vagy kollagénterméket. Először nedvesítse le a háziállatot, és vigye fel a hígított keveréket a bevonatra, és masszírozza a masszírozást. Ez a lépés „kitölti” a szőrszálakat, hogy az „övsömör” síkban feküdjön a hajtengelyhez. Hagyja ülni néhány percig vagy elég hosszú ideig, hogy énekeljen egy dalt, majd öblítse le.

2. Tisztítás – A fehérje sampon a legjobban működik ehhez a lépéshez, mivel táplálja a bőrt, miközben tovább tölti a haj kutikulát, miközben tisztítja. Énekelj egy másik dalt, majd öblítse le jól. A kabáton maradt felületaktív anyag zavarja a kutikula bezárását, így ebben a szakaszban nagyon jól öblítse le.

3. Hidrát – Ugyanazon kondicionáló vagy az Ön által választott befejező kondicionáló felhasználása (ez tartalmazhat extra olajokat a rövid rétegekhez, ásványi anyagokat a természetes kabátokhoz és a keratin a hosszú kabátokhoz) alkalmazza a keveréket az utolsó lépésként. Ez a legjobb alkalom arra, hogy fésűt vagy kefét használjon, hogy a terméket finoman a kabátba dolgozzák. Megállapítja, hogy ezen a ponton sok laza haj elválasztódik a főababától. Öblítse le jól és száraz vagy stílus, mint általában.

Védje a tüdődet

Ez a módszer nagyon szelíd a kedvtelésből tartott állatok számára – bár hozzáad egy kis extra időt, de a technika valódi értéke az, hogy hatékony, és sok laza hajat tart ki a levegőből és az értékes tüdőből. A tisztítás egy kicsit egyszerűbb, mivel a kádban lévő nedves csomókban a halott haj nagy részét a kádban tartja és a kukába dobja.

Ezen a ponton általában hagyom, hogy a kedvtelésből tartott állatok pihenjenek a fürdőből egy tartóhelyen vagy kennelben, ahol teljesen szabadon dörzsölhetik magukat törölközőin. Ezután kiszabadítom őket, és fésülöm a laza hajat, miközben még mindig kissé nedves, majd bolyhos vagy száraz, az adott háziállat igényeitől függően.

Az ügyfelek ismeretekkel történő felfegyverzése

A DE -LED szolgáltatás eladásában győződjön meg róla, hogy van -e brosúra vagy kiadvány az ügyfelek számára, hogy tudják -e az elvégzett extra erőfeszítéseket, és megértik, hogy a folyamat miért tart egy kicsit hosszabb ideig, valamint miért fizet egy kicsit többet. Szeretem látni a ligetHT Folytassa, amikor rájönnek, hogy a kutya elsősorban miért fekszik, és hogy van -e tudod – hogyan lehet valóban változtatni.

Ennek az alapvető technikának a megtanulása óriási mértékben építette fel a fürdőm és kefe kefe. Próbálja ki ezt a módszert, és nézd meg magad! ✂

Teljes

62

Megoszt

62

0

0

0

0

Hirdetések

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *