Giveaway: Szívnyomó sál, valamint ezüst macskás divat ékszerek a Triple T Studios -tól, plusz teljesen ingyenes szállítási ajánlat

0 Comments

A Valentin -nap idején a Triple T Studios barátaink gyönyörű választékát kínálják az ezüst macska divat ékszerekből valamint egy meglehetősen szívnyomó sál, amely örömmel szolgálja az életed macska rajongóit, valamint lehetősége van megnyerni ezt a gyönyörű kollekciót.

A sál könnyű sifonból készül, finom szív kialakítású. A 30–65 hüvelyk lépéseket, valamint világos rózsaszín vagy bézs színű. A kiskereskedelmi költség 9,99 USD.

A ragyogó csillag fülbevaló AAA köbös cirkónium -kővel rendelkezik a csillag közepén a macska gallérján. Ezek a könnyű kábel fülbevalók 925 ezüst, ólom és nikkelmentesek. Meghatározzák a 0,46 és 1,44 hüvelyk. A kiskereskedelmi költség 19,99 USD

Az ezüst macska medál magában foglalja mind a macska medálját, mind a 18 hüvelykes ezüst láncot, amelynek extra 1,5 hüvelykes hosszabbítója van. A macska medál 925 ezüst, valamint ólom, valamint nikkelmentes. A kiskereskedelmi költség 24,99 USD.

Az ezüst macska fülbevalók szív alakú farokgal csak egy kis bling -ot működnek az AAA köbös cirkóniumkövekkel a macska gallérján. Ezek a közzétételi fülbevalók 925 sterling ezüst, ólom és nikkelmentesek, meghatározzák 0,47 és 0,67 hüvelyk). A kiskereskedelmi költség 19,99 USD.

Az összes divat ékszer dobozos, és készen áll arra, hogy ajándékként szolgáljon, bár nehezen tudja ezeket a szerethető darabokat elküldeni!

A kollekcióról és a vásárlásról szóló sokkal további információkért kérjük, látogasson el a Triple T Studios oldalra. A figyelmes macskák látogatói teljesen ingyenes szállítást kapnak minden megrendeléssel, részletekkel a bejegyzés végén.

Írja be, hogy megnyerje a szívnyomó sálat, valamint a macska divat ékszerválasztékot

Ha hat módszert ad be, lásd az alábbi Rafflecopter widget. Ez az ajándék mindenütt elérhető a látogatók számára, valamint február 5 -én, csütörtökön a nyerteseket véletlenszerű rajz segítségével választja ki.

Rafflecopter ajándék

Ingyenes szállítás a figyelmes macskák olvasóinak

A Triple T Studios teljesen ingyenes szállítást biztosít minden termékükhöz a figyelmes macskásolvasók számára. Csak írja be a Code Mindful macskát a Promóciós kód mezőbe a pénztárnál, majd kattintson az Alkalmaz gombra. A promóciós kód mező megjelenik a képernyőn, miután bemegy a szállításba, valamint a visszafizetési információkba. A kosár frissítését frissítik, és teljesen ingyenes szállítást kell alkalmazni. A teljesen ingyenes szállítás az USA címeire korlátozódik. Az ajánlat korlátozott, és kínálják, amíg a készletek tartanak.

*Nincs szükség vásárlásra. hely, ahol tilos. A nyerteseket e-mailben értesítik. A díj bajnoknak fel kell kínálnia a tudatos macskát egy fizikai címmel, amelyhez a díjat 72 órán belül postázják. Ha ezt az információt nem kapják meg, akkor egy váltakozó bajnokot véletlenszerű rajz segítségével választanak ki. A nyerteseket külön közzétételben tárják fel, amely megfelel a rajznak.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Triple T Studios Heart Print Scart, valamint ezüst divat ékszer bajnok

Átadvány: macskapróf sál a legkisebb tigrisből, valamint a teljesen ingyenes szállítási ajánlat!

Orr, valamint a mancs nyomtatott divat ékszerek a finom ezüst stílusaimból

«Menjen be a The Neat Cats® LitterVention versenyre, hogy kétéves könnyű alomot nyerjen
Áttekintés: Tiszta, macskaportrék Lucas »

60 hozzászólás az ajándékról: Szívnyomó sál, valamint ezüst macska divat ékszerek a Triple T Studios -tól, plusz teljesen ingyenes szállítási ajánlat

Reby azt mondja:

2015. február 5 -én, 18: 01 -kor

Macskás és macskaversenyző vagyok! A macskák az életem! Hasonlóképpen imádom az imádnivaló cica termékeket?

Válasz

Margaret IMECS azt mondja:

2015. február 5 -én, 15:07

Mert macska rajongó vagyok, és őrült vagyok a macskáim miatt.

Válasz

V Katie azt mondja:

2015. február 5 -én, 1:56 órakor

Szeretem a szeretetet, mint a Kittys, és emlékeztetnek a fehérre és a szürke cicámra, árnyékra? valamint a sál annyira meglehetősen? !

Válasz

Cynthia Southern azt mondja:

2015. február 5 -én, 1:52 órakor

A divat ékszerek, valamint a sál rendkívül aranyosak. Gyűjtök macska ékszereket.

Válasz

Brittany Koelmel azt mondja:

2015. február 4 -én, 13:44

Szeretnék nyerni, mivel a macskák a legjobbak!

Válasz

Carolsue azt mondja:

2015. február 3 -án, 6:36 órakor

Szeretnék nyerni, mivel szeretem a macskákat, és ezek a darabok imádnivalók!
Digicats {at} sbcglobal {dot} net

Válasz

Lee McKeon azt mondja:

2015. február 2 -án, 10:20 órakor

Szeretem a színeket és a macskákat, teljesen imádnivaló!

Válasz

Abby Williams azt mondja:

2015. február 2 -án, 16: 51 -kor

Imádnivalók! Mindig viszem őket!

Válasz

Chickie Brewer azt mondja:

2015. február 2 -án, 11:51 órakor

Szeretnék nyerni, mivel nagyon nagyon vannak. aranyos

Válasz

Pam azt mondja:

2015. február 1 -jén, 23:42

Igazán imádnivalóak, és szeretnék nyerni ajándékokat olyan barátok számára, akik segítenek nekem a mentésemben, akiknek egyébként nem tudok sokat fizetni, kivéve, hogy szívből köszönetet mondjak nekik.

Válasz

Susan azt mondja:

2015. február 1., 17:15nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *