Képzési szolgáltatások hozzáadása az ápolási menübe

0 Comments

készítette Kama Brown
2016. július 1.

Hihetetlenül egyszerű és jövedelmező kiegészítés az ápolási élményhez kifejezetten az ápolási élményhez való hozzáadása. Az egyszerű képzési szolgáltatások előnyöket kínálnak a kutyák, a tulajdonosok és az ápolószemélyzet számára. A kutya edzők és állatorvosok következetesen azt akarják, hogy az ügyfeleket olyan szépségszalonokhoz irányítsák, amelyek képesek a kutyák számára az alacsony stressz-élmény előnyeinek. Egy ilyen szépségszalonvá válás egyszerűbb, mint amilyennek hangzik. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a képzési gyakorlatokat, amelyeket a munkavállalók számára könnyű megtanulni, és gyors (és jövedelmező) kiegészítő szolgáltatásként kínálhatók. Az összes képzési szolgáltatás használata, amelyet a szépségszalon ömlesztve vásárolhat meg, vagy a csomag részeként eladható az ügyfélnek.

1. Szocializációs napok

Új kölyökkutyák, első alkalommal elkövetett kutyák vagy ideges kutyák számára, akiket nem tudnak ápolni.

Költség: 5 USD-10 USD sokkal több, mint a napközi regionális ára. A középnyugaton körülbelül 35 dollárra kerül. Tartalmazza az időt a Groomerrel, 3 órás szocializációval, egy élelmiszer -játékot vagy zaklató botot és kezeket az út mentén. 15 dollár extra, ha a körmöket le lehet vágni/őrölni.

A Groomer teljes ideje: 10 perc.

A nagyon fiatal kölyökkutyákat soha nem szabad elfordítani! Túl sok tulajdonostól hallottam, hogy azt mondták nekik, hogy hozzák vissza a 4-6 hónapos kettős bevonatú kutyát az ápoláshoz, miután a felnőtt kabát bejutott. – Ez nagyszerű olyan kutyák számára, akiket elhagynak, de végül túl ideges vagy agresszív a vőlegényhez is. A kutya napi munkájának biztosítása magasabb ügyfelek teljes elégedettségét fogja elérni, mint egyszerűen felhívni, hogy elmondja a tulajdonosnak, hogy a kutya nem ápolható. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a groomer visszanyerje a jutalékokat a tapasztalatokból, ahelyett, hogy a helyszínen veszítené.

A szocializációs napokban a kutyát kennelelni kell, vagy be kell helyezni egy X-PEN-be, ahol megnézheti és meghallgathatja a többi kutyát. A kennelnek vagy a tollatnak kényelmes ágynak kell lennie, és elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy a kutya könnyen megforduljon és lefeküdjön. Ha a kutya egy nagy vagy hatalmas fajta, egy másik nagyszerű lehetőség. A kutyának legalább egy groomerre kell tekintenie, és ha lehetséges, figyelembe véve azt is, hogy az ügyfelek bejönnek, hogy egyszerűbbé tegyék a szolgáltatás eladását. Ha a kutya szélsőséges aggodalomra ad okot, például morgást vagy az anális mirigyek kifejezését, akkor a kennelben tartás mindenki számára a legbiztonságosabb.

A nap folyamán a kutya egy vagy két evőkanál Braunschweiger élelmiszer -játékban kell biztosítani (az ügyfeleknek lehetnek földimogyoró -allergiák, így kerüljék el a mogyoróvajat), vagy egy zaklató botot rágni. A kutyát át kell vinni az ápolási asztalhoz, és biztosítani kell a kezeket és néhány perces kefét. A groomernek még néhány percet kell elvégeznie a kutyák lábának felvételére, az orrra és a kikapcsolására, ellenőriznie a kutya száját és fülét, és gyakorolni kell a kutya mindegyik irányát. Az arc, a fül, a farok és a lábak ápolói törléseinek használata jó tapintható élmény a kutya számára, és fantasztikus látványt jelent a figyelt ügyfél számára. Minden gyakorlat után kicsi, húsos, képzési kezeléseket kell biztosítani, és feljegyzést kell tenni, ha a kutya könnyen megette a kezeket. Ha a kutya készen áll arra, hogy üljön vagy feküdjön le, amikor megkérdezik, hogy jutalmazni kell őket, és újabb megjegyzést kell tenni.

Amikor a tulajdonos megérkezik, tudassa velük, mely feszültség jeleit mutatja ki a kutya (nehéz logás, ugatás, nyafogás, elárasztás, nem eszik stb. hogy megpróbálja az ápolást. Ha a kutya vagy a kölyökkutya nem mutatott stressz jeleit, tudassa velük ezt is. Ha a kutya a szakaszok között van, akkor kínáljon újabb szocializációs napot a körömvágással és/vagy a fürdővel, és fújjon ki vágás nélkül. Folytassa a szolgáltatás nyújtását, és adjon hozzá minden alkalommal az ápolási folyamat extra aspektusát, amíg a kutya képes elviselni a teljes ápolását.

2. AKC CGC/Terápia Kutya Gyakorlat –

Azok a tulajdonosok, akik azt szeretnénk, hogy a kutyájuk gyakorlása átadja az AKC kutya jó állampolgársági tesztjét, vagy a terápiás kutya tanúsítás felé irányul.

Költség: 15 USD. Extra a fogmosáshoz és a körömvágáshoz, ha a kutya nem teljesen ápolják.

A Groomer teljes ideje: 10 perc.

Kezdje a kutya pórázon. Kis, húsos edzések segítségével csípje meg a kutyát, hogy sétáljon a padlón lévő fürdőszőnyeghez, néhány csemegettel, mihelyt felléptek rá. A kutya biztonságosan a falhoz vagy az asztalhoz kapcsolja, és futtassa mindkét kezét minden első és hátsó lábán. Gyakorold ezt néhányszor, minden alkalommal élvezetet adva. Ezután óvatosan tartsa az egyik kezével a kutya állát, és emelje fel az egyes ajkakat, hogy a másik kezével feltárja a fogakat. Adjon egy kutya élvezetét, tartsa újra az állát, és óvatosan nézzen meg mindegyik szemre. Adjon egy másik élvezetet és háziállatát a kutyának hosszú, átnyúló mozgással a fejüktől a farkuk javaslatáig. adjon egynull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *