Hogyan lehet végül a világ legjobb groomerje

0 Comments

Kathy Hosler
2019. augusztus 1.
“Lehet, hogy az emberek nem gondolják pontosan pontosan azt, amit tettél, vagy amit mondtál, azonban mindig szem előtt tartják, hogy pontosan hogyan érezte őket.” —Maya Angelou

Te vagy a legjobb groomer a világon? Ügyfeleim szerint én vagyok. Amellett, hogy nem azóta, hogy van egy falom tele trófeákkal és díjakkal (én nem), azóta pontosan hogyan kezelem őket, valamint az a módszer, amellyel gondoskodom, és kölcsönhatásba léptem a háziállatukkal.

Fontos a fantasztikus ápolási készségek, azonban ez csak a kezdet. Te is követelmények a fantasztikus emberek készségeinek. Szinte kivétel nélkül az emberek végül úgy döntenek, hogy szolgálatot végeznek olyan emberekkel, akiket szeretnek. Oké, tehát pontosan hogyan lehetett a világ egyik legjobbja? Nem fordul elő egyik napról a másikra. A szolgáltatás felépítése egy fantasztikus kliens minden alkalommal a kulcs.

Sok ember számára az első kapcsolatba lépve veled telefonhívás. Rendkívül fontos, hogy pontosan hogyan reagál a telefonjára. Ha van egy szépségszalonja, amely tele van ugatás kutyákkal, és nem egy percet a tartalékhoz, hagyja, hogy a telefonhívás a hangpostára menjen. Kérd meg üzenetét, hogy hektikus vagy az ügyfelek gondozásával, valamint hogy a lehető leghamarabb visszaküldje telefonhívását. Amikor telefonon hívja vissza őket, szánjon időt arra, hogy leírja szolgáltatásait a leendő ügyfélnek, és válaszoljon bármilyen típusú kérdésére. Ha rájössz, hogy nagyszerű formájúak az Ön számára, állítson be egy találkozót.

Az emberek az azonnali nézőpontot írják be (jó vagy rossz), amint meglátják a szépségszalonját vagy a mobil furgont. Tiszta -e a szépségszalonon kívüli terület, valamint ingyenes a kedvtelésből tartott hulladék? Amikor valaki belép, szagú -e, mint a nedves kedvtelésből tartott kutya vagy a vizelet, vagy friss -e friss, és bármi is tiszta és rendezett? Az első benyomások olyan dolgok, amelyek nem változnak gyorsan.
Hirdetések

És veled mi van? Üdvözli ügyfeleit tiszta, szakértő ruházatban – vagy sokkal valószínűbb, hogy használ egy használt T -pénteket, valamint a régi, elszíneződött farmert? Pontosan hogyan érezné magát, ha orvosa, fogorvos vagy stylist köszöntötte téged apró ruhákban? Ha arra számít, hogy fizetni fog, mint egy profi, akkor úgy kell kinéznie, mint egy profi!

Nem számít, mi folyik az életed végéig, amikor az ügyfél és a háziállat a kinevezésre jön, a teljes hangsúlyod rájuk kell lennie. Mosolyogjon az ügyletbe, és üdvözölje őket melegen. Mutassa meg a hiteles érdeklődési arányt. Azt akarja, hogy úgy érezzék, hogy ők a sok kritikus kedvtelésből tartott kliens. Pontosan hogyan kezeli a tulajdonosot, valamint a kedvtelésből tartott állataikat, közvetlenül befolyásolja a függést attól, hogy a helyük benned. És amikor tőled is függnek, és bíznak a képességeidben, akkor egyszerűen hagyják, hogy magukkal hagyják háziállatukat.

Soha ne hagyd abba a tanulást. Nem számít pontosan, milyen sok évet ápol, mindig van valami új tanulni. Az ötletes eszközöket, valamint az időmegtakarító eszközöket, valamint a termékeket mindennap bevezetik. Tegye aggodalmát, hogy sok kiállításon, ápolási versenyen, valamint szemináriumokon menjen el, amennyire csak tudsz.

Hagyja, hogy az ügyfelek megértsék, hogy ezekre a funkciókra lépnek, hogy felfedezzék a legújabb módszereket, hogy sokkal jobban szolgálják őket, valamint háziállatukat. Garantálja nekik, hogy prémium termékeket használnak háziállatukon. (Hogyan tetszik, ha a stylist étkezési szappanot használta a haj samponozására?)

Hozzon létre egy webhelyet, és használja a közösségi hálózatot vállalkozásának népszerűsítéséhez. Tegyen közzé képeket a vőlegényekről (természetesen a tulajdonos engedélyével), valamint ossza meg eredményeit, például a szemináriumokat, amelyekbe jár, vagy bármilyen típusú díjat kap.

Az odaadó ügyfél ápolása sokkal kifizetődőbb, mint újakat találni. Mondja el, hogy van egy ügyfele, aki négyhetente hozza a kedvtelésből tartott kutyáját. Ha 50 dollárt számít fel nekik, és a kedvtelésből tartott kutya 15 évig vonatkozik, akkor csaknem 10 000 dollárt fog keresni egy személy háziállatára. Amellett, hogy ez nem tartalmaz semmilyen típusú kiegészítő szolgáltatást vagy terméket, amelyet a kiskereskedelemben kínál a tulajdonosoknak.

Születésnap küldése, vagy jó kártyát küldeni a családi háziállatoknak, akiket vőlegényem mindig nagy sláger az ügyfélkörömmel. Ezen túlmenően, amikor valaki kedvtelésből tartott állata meghal, telefonhívással, kártyával vagy együttérzéssel kell elismernie veszteségét. Mindig szem előtt tartják a nagylelkűségét, valamint azt, hogy megosztottad a veszteségüket. És amint mindannyian tudjuk, sokan kapnak még egy kisállatot, valamint a programot, és azt akarják, hogy vőlegényt készítsen.

Az ilyen hűség felbecsülhetetlen. Ha vannak olyan emberek, akik évről évre hűen jönnek, és hűségesen jönnek – a világ legszebb ügyfeleit készítette.

És mi van? Neked vannak… a világ legjobb groomerje! ✂️

Teljes

67

Megoszt

66

0

1

0

0

Hirdetések

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *