Hogyan lehet helyesen olajozni egy vágópengét

0 Comments

készítette Jeff Andrews
2015. augusztus 24.
Nem igényel annyi olajat, hogy a pengét olajozzon, a legtöbb ápoló az olaj felett. Ha olajat túl, az olaj a fogakkal és a bevonattal is leereszkedik. Tehát a kenés más formáira fordulnak, mint például a spray-hűtőfolyadékok, a REM olaj vagy a WD-40. A pengeolaj a legjobb típusú kenés. A pengén marad, hogy elkerülje a súrlódást, a hőt, valamint a kedvtelésből tartott állatokkal, hogy ragaszkodjanak a vágófelületekhez. A hűtőfolyadékok, a WD-40, valamint a REM olaj gyorsan elpárolognak, valamint súrlódást, hőt, valamint a vágóélek rövid időn belüli károsodását okozják. Ezek a termékek szintén egészségügyi és wellness problémákat okozhatnak, ha nem viselik az ajánlott biztonsági felszerelést. Az aeroszolok permetezése közben a biztonsági felszerelések felsorolása a doboz hátulján szerepel. A legtöbb denaturált alkoholt tartalmaz, amely belélegzés esetén mérgező lehet. Az olaj biztonságos.

A penge 4 pontja van az olajig, azonban csak 3 -at kell tennie, amikor egy nap. Hacsak nem mosod a pengét a kutyák között, akkor mind a 4 pont követelménye lesz. Az olajozás eleinte nehéznek tűnik, ám az a számodra természetes lesz, annál hosszabb ideig olajoz.

1. ábra)

Először nyomja ki a vágót mindkét oldalra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a rugó a vágóban van a bevágással. Tolja ki, hogy a tavasz mindkét oldalán láthassa a hátsó sínt. Ez lehetővé teszi, hogy hozzáférhessen az olajhoz a legelső 3 ponthoz.
Hirdetések

2. ábra)

A kezdéshez tegyen egy kis olajcsökkentést mindkét hátsó sínre. Az elsőnek a hátsó sínen kell mennie, közvetlenül a bal forrás előtt, valamint a többi kis csökkenést a hátsó sínen a legjobb rugó előtt, ahol a vágó csúszása biztosított.

3. ábra)

A harmadik kis csökkenés a vágó tetején lévő horonyban megy végbe. Ha nem olajozza ezt a barázdát, legalább egy nap, akkor a pengéjének sikító zajt okozhat, és nem lehet megfelelően vágni. Olaj nélkül egy száraz penge útmutató a vágót habozik. Ez a penge Cornrow -t és más problémákat okozhat.

4. ábra)

Most nyomja vissza a vágóját a penge közepére. A vágófogaknál a 4. csökkenést helyezheti el, miközben az asztalon van, vagy miután feltette a vágóra. Olajolom a fogakat, amíg a vágóin van, így a vágóhorogot a legjobban elindíthatom, és azonnal elterjeszthetem az olajat a vágófelületekre. A fogak olajozását minden alkalommal meg kell tenni, amikor egy pengét helyez a vágójára. Miért? Mivel a vágott kutyaszőr leveszi az olajat a penge fogairól, valamint a levágott haj padlójára kerül. A legelső 3 pont a napra nem igényel sokkal több olajat, kivéve, ha a penge mosásában mossa le.

5. ábra)

Míg az asztalon, vagy lehetőleg a vágóin, tegyen egy kis olajcsökkentést a penge közepére a vágófelületre. Ne futtasson egy gyöngy olajat a fogakon, ez leszel a fogakkal, és a kabátra kerül. Kezdje a vágógépet, az olaj vékony befejezést terjeszt a pengén. Ez minden, amire szüksége van.

A csökkenésnek rendkívül kicsinek kell lennie. Amikor átterjed a pengén, meglehetősen egy ideig ott marad. Ez melegen tartja, hónapokig menti a vágóéleket, és megakadályozza, hogy a kedvtelésből tartott állatok megolvadjanak, és megteremtsék ezt a narancssárga felhalmozódást a vágófelületen. Minden alkalommal, amikor egy pengét helyez a vágójára, a fogak közepére helyezi ezt a kis olajcsökkentést. ”

Jeff Andrews világszínvonalú hegyező, valamint a Northern Tails Sharpening, Inc. tulajdonosa. Számos eszköz karbantartási videó, valamint a how-to cikkek szerzője, valamint úttörője, amelyet a világ minden tájáról a Groomers értékel. Jeff egy több mint 30 éves tanúsított groomer, valamint az NDGAA, az IPG, valamint a NAPCG tagja. Jeff még mindig ápolja a Mobile -i üzletében, al. 251-232-5353 www.northerntails.com

Teljes

592

Megoszt

400

0

192

0

0

Hirdetések

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *