PetMeds® Holiday Health and Wellness Veszélyek Háziállatokban

0 Comments

Add ezt a megosztó gombokat a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreaddthisMore66 -ig.

Az ünnepek körül évente gyakran megnövekedett az állatorvosi sürgősségi tüske, valamint a GOS megvizsgálása olyan állatok számára, amelyek megkülönböztetés nélkül lenyelik vagy rágják a nem megfelelő termékeket, vagy extrém zsíros ünnepi étkezés maradványokat táplálnak. Az utóbbi kérdéssel egyes háziállatok emésztési idegesítőt tapasztalhatnak a mérsékelt ön korlátozó hasmenés/hányás vagy étvágyvesztés miatt, vagy olyan súlyosabb állapotok, mint az akut pancreatitis.

Míg a kis darab sovány fehér húsos pulyka vagy marhahús nem károsíthatja a legtöbb állatot, mindig szem előtt kell tartani a kedvtelésből tartott állatok kórtörténetét vagy étkezési érzékenységét, vagy ha kérdéses ellenőrizze állatorvosukkal. A program szélsőséges, valamint a nem megfelelő kezelések, például a csokoládé lenyelése mind emésztőrendszerhez, mind súlyos helyzetekhez vezethet, beleértve a rohamokat is. Ugyanígy rendkívül óvatos, ha nem engedjük, hogy a kutyák és a macskák nem felügyelet nélkül menjenek az ünnepi ajándékok körül, amelyek csomagolópapírja és szalagja gyakran jó célt jelent a rágáshoz, valamint a specifikus kíváncsi kutyák vagy macskák általi lenyeléshez. A karácsonyfa -díszek, beleértve a talmi is, olyan célok is, amelyekben a háziállatokat ellenőrizni kell, hogy ne rágják és ne vegyék be az ilyen anyagokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *