A baleset után 7 hétig eltűnt kutya 12 000 dolláros állatorvosi számla

0 Comments

Kutya, amely 7 hétig hiányzik, miután a baleset után 12 000 dolláros állatorvosi számla

Utoljára frissítette 2017. december 29 -én, a Puppy Leaks.
A kutya 7 hétig hiányzik; A tulajdonos hatalmas állatorvosi törvényjavaslat előtt áll

x

Háziállatok

0 másodperc 34 másodperc

Élő
00:00
00:34
00:34

Dave Snyder, 27 éves Fort Collins, hét hete elvesztette szeretett Beagle TJ -jét. Snyder egy évvel ezelőtt elfogadta a TJ -t a Larimer Humane Society -ből. A TJ egy wyomingi kutatóintézetben nőtt fel, mielőtt rehabilitálták és örökbefogadásra helyezték. Életének első néhány évét ketrecben töltötték. Fokozatosan bemutatták a gyep és más normál kutya tapasztalatokkal kutatási célokra.

Amikor Snyder hazavitte, azt mondja, hogy nem volt közös kutya. “Nem volt normális kis ember, amikor megkaptuk” – mondta. – Több mint egy éve nem ugatott. Nem tudta, mit kell befejezni egy udvarral. A TJ életének első néhány évét Wyoming kutatólaboratóriumában töltötte. Lyme -kór vizsgálatában és fogászati vizsgálatban használták.

A kutya május 14 -én elmenekült a kedvtelésből tartott ülőtől a City Parkban. Snyder az egész röpcédulákat feltette, és kétségbeesetten átkutatta az elveszett társait. Hirdetéseket tett a Craigslist -en, és házról házra ment a Fort Collins szomszédságában, tippeket keresve. Még egy privát K9 -es keresési csapatot vett fel, hogy segítsen megtalálni a TJ -t.

Számos TJ -észlelés volt májusban és június elején, de minden alkalommal, amikor valaki megszakította, újra felszállt. A megfigyelések folytatódtak, és a Kutya déli részén Laporte és végül Boulder, 50 mérföldnyire nyomon követte.

Snyder szerint a hívások hirtelen megálltak június 8 -án, a TJ nem volt sokkal több megfigyelése. Félte a legrosszabbat, és elkezdett gyászolni az elveszett társa miatt.

Szerdán a Boulder Állatvezérlés hívta Snyder -t, miután talált egy mikrochipet a TJ -n, hogy tudassa vele, amely a kutya súlyosan megsérült, miután egy autó ütött.

TJ a műtét utáni helyreállítása

A csütörtökön a TJS prognózisától ismeretlen, a műtéten áthúzta, bár a legjobb hátsó lábát amputálták. További műtétre lesz szüksége az első szakasz stabilizálásához, így Snyder online adománygyűjtő kampányt indított a várható 12 000 dolláros költség fedezésére.

A TJ jelenleg rehabilitál az Aspen Meadow állatorvosi szakembereknél Longmontban. Várhatóan legalább egy hétig gondoskodni fog. A TJ még mindig durva alakú, 24 órás gondozást igényel. Snyder reméli a gyors fellendülést, és hamarosan a legjobb barátját hazaviheti.

Ajánlott olvasás:

Kutya felpattan az emelkedésre

A tini 23 évet kap a nyugdíjas rendõrségi kutya lövöldözéséért

Andy Murray, a wimbledoni bajnok megmenti a kutyát

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *