Bella Pomeranianként: Kiemelt kedvtelésből tartott kutya a PetMeds Industrial

0 Comments

add ezt a megosztó gombokat a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore574 -hez

Szia! Bella Pomeranian vagyok, a PetMeds TV reklámcsillag. Ha azon tűnődött, honnan jöttem, valamint milyen típusú életem, kérjük, nézd meg, annyit kell megosztanom!

Először hadd mondjam el, hogy rendkívül szerencsés kölyök vagyok. Van egy házam, valamint a Pawrents, akik vigyáznak a gondozásomra; Néhány viszonylag kék pomerániai vérből származom egy apával, aki világszerte bajnoki kiállítási kutya volt. A show -hangnak azonban nem volt a jövőben, nem, a jövőm kiderült, hogy a spektrum másik végén van: Rescue. A bekövetkezett módszer ugyanúgy kapcsolódik ahhoz, hogy pontosan hogyan jutottam el oda, ahol ma vagyok. A háztartásom jelentős veszteséget szenvedett, egy újabb háziállat átadása a családban. Először is ott volt a gyász, valamint az akkor is, hogy egy újabb kutyát öleljen fel. Miután böngészett az interneten, valamint az akkori Facebookon, a Pawrent -ek a dél -kaliforniai pomerániai mentésre, valamint az átfogott haverra számítottak. Itt található a Pawrent -ek, én és a barátom fényképe a legelső karácsonykor.

Mielőtt Petmeds TV -ipari csillag voltam, sok aprendom Bella -ként értett engem, mint a Facebookon a „Bella Blankies” -ben. Az anya 20 gyapjú takarót ígéretet tett az SCPR -nek, hogy segítsen pénzt gyűjteni, hogy segítsen fizetni, hogy 11 pomerániat szállítsanak egy Iowa Puppymill -ből Kaliforniába. A POMS -t „nyugdíjba vonultak” az életükből, mint tenyészkészlet, és az SCPR -nek is segíteni akarták őket. Az anyuka ürese sláger volt, és az adományok gyorsan jöttek. Az anya sokkal többet tett, és ők „Bella Blankies” -nek nevezték el őket. Az anyu most már sokkal több, mint 475 Bella Blanky -t tett, a bevétel 100% -át megmentve. Szeretek bemutatni az anya által készített Blankies -t is. A legelső kép Abpve az anya egyik preferált fotója rólam, aki a tavalyi Valentine Blankie -vel. Hasonlóképpen láthat engem akcióban az alábbi videóban lévő üresekkel.

Nagyon jó helyeket is megyek! Anya elvisz magával az összes dél -kaliforniai örökbefogadási rendezvényre, amelybe megy, és én is kielégítem az emberek nagy ajánlatait. Miután a tévében voltam, szinte bárhová elismerem, hogy megyünk, és az emberek szeretik készíteni a képemet. Az emberek gyakran azt mondják: “Úgy néz ki, mint a kedvtelésből tartott kutya a PetMeds TV reklámjában!” Amellett, hogy anya csak hatalmas vigyorral fúj fel, és azt is válaszolja: „Ő a kedvtelésből tartott kutya a reklámban!”

Megosztom egy rendszeres blog közzétételét az életemről és a kalandokról, ezért kérjük, kérdezze meg tőlem aggodalmakat (bármivel kapcsolatban), és én is válaszolok!

Szeretet,

Bella

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *