PetMeds® szívféreg- és bolhavezérlés egyben: Sentinel

0 Comments

AddEthis Sharing Buttonsshare a FacebookFaceBookBooksare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestPinterestshare -hez a MoreaddthisMore1 -hez

Lehet, hogy a nemzeti szívférgesség hónapja hivatalosan véget ért, de ez nem kerülheti el a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosait abban, hogy megértsék a havonta a szívférges megelőző anyagot. A csodálatosan kényelmes termék, a Sentinel biztosítja az Interceptor Heartférgek megelőzésének és a program bolhavezérlésének előnyeit egy tablettában.

Ha havonta adják, mind a szívféreg -szabályozás, mind a bolhavezérlés megvalósul. Ugyanakkor önmagában a Sentinel nem öli meg a felnőtt bolhákat, és nem tagadja meg a bolhákat, így általában jó ezt a terméket egy másikkal használni, amely vagy megöli a felnőtt bolhákat, vagy megszakítja a bolhák életciklusát, például a Capstar vagy a Topical Advantage II -t.

A mellékhatások ritkák, és magukban foglalhatják az emésztőrendszert és a kevésbé tipikusan neurológiai reakciókat. Az ügyfelek egyetlen kérdése ebben a termékben az volt, hogy be kell építeni a bolhák, kullancsok, tetvek és/vagy legyek külső parazita ellenőrzésének más lépéseit. Ennek előnyei és könnyű használata azonban a Sentinel népszerű választássá teszi a bolhák és a szívférgek ellenőrzését számos elégedett ügyfél számára az évek során.

Melyik szívférges megelőzőt használja a háziállatán? Van -e olyan problémája, amely a szívférges megelőző használatával kapcsolatban felmerült?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *