Leo elválasztási szorongás

0 Comments

AddEthis megosztási gombok a FacebookFacebookFacebookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez

Amikor Leo egy kis kölyökkutya volt, megpróbáltuk elkerülni az elválasztási szorongást azáltal, hogy fokozatosan javítottuk azt az időt, amikor egyedül hagyjuk otthon. Annak ellenére, hogy hétköznapokon jött velem dolgozni, ez a hétvégén működött. Leo most teljesen rendben van, ha szombaton fél napig egyedül hagyjuk otthonát. Ha ez még ennél is sokkal több, akkor a napköziba vagy a beszállást elviszi, amiben ő is tökéletesen jól van. Biztosan mondhatnánk, hogy Leo meghódította a szétválasztási szorongást, mert megtanulta számolni, hogy mindig visszatérünk hozzá.

Ez megváltozott a múlt hétvégén, amikor egy hosszú hétvégére elhagytam a fiatal fiúkat egy barátommal. A távozás napján olyan normális volt, mint valaha, és Leo volt a legboldogabb kölyökkutya, aki képes volt a napközibe menni. Másnap Erich otthonról dolgozott, és egész napot töltött Leóval. A nap folyamán megvitatta, hogy Leo folyamatosan kerest engem a ház egész területén, és kissé stresszesnek tűnt, de összességében normális volt.

Másnap másnap Leo dolgozott Erich -hez. Aznap reggel Leo megtagadta a reggelit, ami miatt aggódtunk, de még nem akartuk elvinni az állatorvoshoz, mert az előző éjszaka tökéletesen jól evett, és aznap reggel normális bélmozgások voltak. Megmondhatjuk Leo feszültségszintjét a kakukk következetességével. Örülök, hogy Leo = hatalmas, mégis könnyen felcsapható. Hangsúlyozva/felzaklatott Leo = egyenes folyadék (amely általában a fenekén szoknyájára kerül).

Azon a napon ebédidő körül Leo hányott, majd hasmenés volt
Az irodában és szerencsére Erich egyenesen az állatorvoshoz vitte. Után
Néhány teszt, injekció és egy nagyon magas számla, az állatorvos diagnosztizálta Leo betegségét
Könnyű „csak hiányzik az anyáról”

Másnap hazajöttem, és tökéletesen elégedett volt
Vegyünk mindkettőnket otthon. Azt hiszem, a szétválasztási szorongáson kell dolgoznunk a
kicsit több.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *