Egy speciális ünnepi ajándék, amelyet szeretettel készített

0 Comments

, add ezt a megosztási gombokat a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez

Lehet, hogy emlékszel a múlt héten azt mondtam, hogy különleges karácsonyi ajándékot fogok készíteni az anyámnak. Mivel a nagy nap közeledik, felvettem a divatos ünnepi kalapomat, hogy segítsen nekem az ajándékkészítés hangulatában. Valójában sokkal inkább elf vagyok, mint egy Mikulás, de még mindig azt hiszem, hogy ez egy aranyos kalap. Hogy nézek ki?

Ezek a kézműves kellékeim. Mivel rengeteg színes, puffadt golyóm és csillogó csőtisztítóm van, úgy döntöttem, hogy díszített karácsonyfát készítek! Az anyámnak még nincs divatos díszített fája, tehát azt hiszem, imádni fogja ezt az ajándékot.

Sajnálom, kissé elvonultam az összes bolyhos golyót. Jó játékokat készítenek!

Vissza a munkához :: Pat-Pat-Pat ::

Hmmm, nagyon csalódott vagyok a végeredményben. A golyók még rengeteg ragasztóval sem ragaszkodnak a fához! Megpróbáltam ragasztani őket, de ez nem tűnt túl szépnek.

Ta-dah! Jöttem egy ötletes megoldással, ha ezt mondom magamnak – egy macskaeledelfát! De most attól tartok, hogy Harley megpróbálja megenni az ajándékomat. Vagy vegye fel a hiteljelentést a kemény munkámért.

Készítettél már valaha ünnepi kézművességet?

Daisy a göndör katolikusnapok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *