Április a Nemzeti Szívféreg -megértési Hónap

0 Comments

AddEthis Sharing Buttonsshare a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore5 -hez.

Megértette, hogy április a Nemzeti Szívféreg hónap? Az olyan szervezetek, mint például az American Heartworm Society, segíteni akarnak a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai tájékoztatásában az állatok védelmének jelentőségéről az e potenciálisan halálos paraziták ellen – különösen azért, mert a szívférgesség -betegség rendkívül megelőzhető a gyógyszerek, például a Heartgard Plus, a Revolution, valamint a Sentinel felhasználásával. Általában a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai megkérdezik, hogy miért olyan fontos a szívféreg -megelőzés. A pontok betartása az egyik legfontosabb oka annak, hogy háziállatának havi szívféreg -megelőzője legyen:

– A szívférgesség -betegség megelőzhető.

– A szívférgesség -betegséget mind az 50 -ben dokumentálták az egész évben.

– A szívférgesség -fertőzés különféle szív- és tüdőpatológiát okozhat kutyákban és macskákban.

– Ez a betegség eltérő tüneteket eredményezhet a testmozgás, köhögés, esetleges szívelégtelenség, hányás, letargia, hasi diszpentáció, valamint néha váratlan halál miatt.

Ezen okok miatt az Amerikai Állatgyűjtő Társaság egészen az egész okok miatt az egész évben szívférges megelőző gyógyszereket javasol kutyák és macskák számára. Az egyik preferált havi szívféreg -megelőző anyagom a Heartgard Plus, amely nemcsak elkerüli a szívférgeket, de elkerüli a bélférgeket is. Noha ezt a kedvtelésből tartott gyógyszert 1-800-PETMED-nél kínálják, az állatorvosok vényköteles receptre van szüksége az érintett vérvizsgálat miatt, azaz garantálja, hogy háziállatának még nincs szívférgessége.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *