Hogyan változtathatok meg a menedék kutyáknál?

0 Comments

Néhányan közülük azon gondolkodhat, hogy pontosan hogyan lehet értelmes változást hozni a hajléktalan kutyák és a macskák számára.

Ha elárasztja, hogy hol kezdje el, azt javaslom, hogy szombaton vegyen egy órát, vagy bármilyen napon, és menjen egy örökbefogadási rendezvényre, vagy nézzen meg egy állati menedéket.

Ez az.

Csak menj ki, és nézd meg, mi történik a közösségében.

Mutassa be magát egy embernek. Mondja el, hogy szereti az állatokat. Értse meg a csoportot, valamint azt, hogy mit csinál, és nézd meg, hogy társul -e hozzá vagy sem.

Ezután, ha hajlamosnak érzi magát, adjon egy kis adományt – mindössze 5 vagy 20 dollárt. Vagy készítsen fényképet az egyik családi háziállatról az örökbefogadáshoz, és ossza meg a fényképet a Facebookon.

Az alábbiakban a Rocko, a Labs és Sokkal több mentés örökbefogadására szolgál San Diegóban. Három órát vettem egy szombaton, hogy együtt lógjak vele egy nemrégiben örökbefogadási rendezvényen.

Miután kijutott, és megnézheti, mit csinál egy menedékhely vagy mentőcsoport, talán rájössz, hogy eljuthat egy közelgő adománygyűjtéshez, például egy csendes aukcióhoz.

Nem kell hatalmas ellenőrzést készítenie, vagy átfognia egy kedvtelésből tartott kutyát vagy macskát. Nem kell támogatnia.

Csak komolyan menj ki, és hozzon létre egy kapcsolatot.

Készítsen egy fényképet egy kedvtelésből tartott kutyáról, és tegye közzé az Instagram -on. #adopt #labmix #Sandiego #Rescue

Ezek azok a kis kapcsolatok, amelyek változtatnak.

Ezek a részletek nagyobb dolgokhoz vezetnek.

Azoknak, akiknek menedékhelye van, mit tehet az emberek segíteni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *