All American Grooming Show: A világ negyedik legnagyobb ápolási show -ja csak nagyobb lett

0 Comments

A személyzet által
2018. október 29.
Az all-amerikai ápolási show, amely augusztus 23-tól 26-ig helyezkedett el az illinoisi Schaumburgban, jelentős siker volt, valamint a világ negyedik legnagyobb ápolási show-ja, amely megfelel a Groom Expo-nak, a Groom Expo Westnek, valamint az Intergroomnak. Az idei részvétel nagymértékben 16% -os lendületet adott a tavalyi show -nál, több mint 100 nagyállat -gondozói, valamint a nemzet minden tájáról származó disztribútorokkal. Az All-American Grooming Show sok akadémiai szemináriumot, érdekes ápolási versenyt, valamint egy hétvégét tartalmaz, amely kiegészítő rendezvényekkel teli, hogy kielégítse, és számtalan kedvtelésből tartott állatok gondozási szakembereivel keverje össze.

Ebben az évben az All-American Grooming Show-n kilenc különféle ápolási verseny volt, amelyekben részt vehetnek ezen a hektikus hétvégén. Ezek a versenyek közé tartoztak a kábel bevonatú fajták, fajtatiszta, sportos, szépségszalon freestyle, uszkár, megmentés, absztrakt stílusú kifutópálya, az innovatív ápolási verseny, valamint a kivételes világkupa ápolási játékok.

A Világkupa ápolási játékai egy premier ápolási rendezvény, amely pénteken, valamint az All-American Grooming Show szombaton helyezkedett el, ahol a nemzet legszebb groomers versenyeztek a legfelső pozíciókért. Ebben a világszínvonalú rendezvényen ellenőrizték a kezdőktől a szakmai készségeket.

Hatalmas monetáris díjakat használtak az Andis, az AKC, az Electric Cleaner Company, a Geib, az Espree, a Wahl és a Earthbath által szponzorált verseny minden szintjén. Mindegyik verseny integrált osztályokkal és készségszintekkel rendelkezik.
Hirdetések

Az all-amerikai ápolási show szintén számos felfedező tapasztalatból állt a piac vezető szakembereinek, köztük Victor Rosado, Cheryl Purcell, Olga Zabelinskaya, Jonathan David, Khris Berry, valamint a Zecco elleni jogi lépéseket.

A Barkleigh Productions már dolgozik a jövő évi All-American Grooming Show Extravaganza-n; Jelölje meg a naptárait 2019. augusztus 8-án 11-ig a Renaissance Schaumburg Kongresszusi Központ szállodájában, Schaumburgban, Illinoisban.

Teljes

2

Megoszt

2

0

0

0

0

Hirdetések

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *