Grooming Company adminisztrációs szoftver: Jeff Dickerson fontos birtoklása

0 Comments

2019. március 1.
A kedvtelésből tartott állatok ápolási piaca jelentős növekedést tapasztal, és nem mutat jeleket a lassulásról. Valójában a Munkaügyi Minisztérium azt várja el, hogy a piac 11% -os növekedést tapasztaljon meg 20231 -rel. Annak érdekében, hogy a növekedés a Groomers, mind a kedvtelésből tartott állatok ápolói tulajdonosai egyaránt megköveteljék az ügyfelek (és a verseny) Spike kezelését, miközben továbbra is hatékonyan működnek. valamint hatékonyan.

Ha a kedvtelésből tartott állatok ápolók befektetni akarnak üzleti növekedésükbe, és kihasználják a piaci lehetőségeket, akkor érdemes gondolkodni a vállalati adminisztrációs szoftver alkalmazásról, amely elősegíti a kézikönyv vagy az ismétlődő folyamatokat, amelyek általában elvonják az első osztályú ügyfél felajánlását szolgáltatás.

Noha számos szoftver alkalmazás eszközt és választást kínálnak ma, elengedhetetlen, hogy a groomers megértse, mit kell keresni a mindennapi munkájuk során felmerülő nehézségek alapján. Ha egy kedvtelésből tartott háziállat -ápoló, aki tipikus akadályokkal (azaz adatszervezettel, valamint hozzáféréssel, részvénykezeléssel, a vállalat sikerének mérésével), akkor gondolkodhat azon, hogy a szoftver alkalmazási szolgáltatások hogyan segíthetnek a területek betartása érdekében.

Az ügyféladatok nyomon követése

A rutin kliens kiszolgálásakor elengedhetetlen, hogy a Groomers jegyzeteket készítsen a kedvtelésből tartott állatok történetéről, ideértve azt is, hogy milyen samponot használták korábban, ha a háziállat ingerlékeny vagy hajlamos a billenésre, valamint még azt a vágást is, amelyet az utolsó látogatásuk során kaptak. Ezeket a kritikus megjegyzéseket általában kézzel tárolják a jegyzetkártyákon (vagy egyáltalán nem rögzítik), amely nehézségeket jelenthet, amikor a papírok elvesznek, és a memória leáll, amikor az ügyfél legközelebb visszatér egy találkozóra.
Hirdetések

Azoknak a groomernek, akik ezzel a kihívással foglalkoznak, meg kell vizsgálniuk a szoftveralkalmazást olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik az egyszerű bemenetet, valamint az információk lekérdezését egyetlen adatbázisból. Amikor ezt az adatbázist „a felhőben” felajánlják, a Groomers hozzáférhet az ügyfél adatainak bármilyen típusúhoz kapcsolódó eszközéről, gyakorlatilag bárhol.

A vakcinázási helyzeted

Ha az üzlet nem tartja a frissített felvételeket, akkor a jogi problémák veszélyét, valamint a személyzet és a négylábú ügyfelek veszélyeztetését veszélyezteti. Az orvosi és vakcinázási rekordok tárolása a kiadványkártyákon a recepción lévő cipődobozban minden bizonnyal nem méretezhető (vagy digitális) megoldás. A szoftveralkalmazás nem lehet csak a lejárt oltási nyilvántartásait felfedezni, ugyanakkor azonnal küldhet e -maileket vagy szövegeket az ügyfeleknek, és lehetővé teszi, hogy megértsék a követelmények frissített rekordjait. A szoftveralkalmazás szintén figyelmeztetheti a személyzetet, ha egy háziállat látogatását foglalja el, a jelenlegi oltási nyilvántartások nélkül.

Hozzáférés a rutinokhoz távolról

A kedvtelésből tartott állatok ápolói vállalkozásainak szoftver alkalmazás -szolgáltatásai előtt a Groomers nyomon követi a mindennapi ügyfél -rutinot akár egy számítógépen, akár a recepción lévő papírnaptárban. Azáltal, hogy ezzel a taktikával maradnak, a groomers bízik abban, hogy szem előtt tartják a következő napi rutinjukat, vagy telefonálnak a recepcióba, hogy megvizsgálják a recepciós segítségét. Ez nemcsak kellemetlenséget okoz a groomers számára, hogy előkészítsék az idő előtti látogatásokat, ugyanakkor időt vesz igénybe az ügyfelek számára hajlamos recepciósoktól. Most, hogy a kedvtelésből tartott állatok ápolási szoftvereivel rendelkező távoli eléréssel rendelkező távoli hozzáféréssel a Groomers hozzáférhet az információkhoz, mint például az ütemtervük, bármilyen típusú platformon egy webkapcsolatú, valamint a kora reggeli lemondások megtekintése előtt, még mielőtt még munkára is távoznának.

Kezelje a Készletet

Az alapvető termékből való kilépés nemcsak megzavarja a vállalatát, és megfosztja a bevételtől, ugyanakkor szintén rossz észlelést hagyhat az ügyfél számára. A groomereket megkérdőjelezik azzal a feladattal, hogy a készlet tetején maradjanak, és megértsék, mikor kell átrendezni – ez egy olyan aggodalom, amely végül elveszíti az ügyfélkör kiszolgálását, vagy órákat ad a már hektikus munkahéthez. Keressen olyan szolgáltatást, amely megkönnyíti a készlet kezelését. A termékek átrendezésével kapcsolatos értesítések, jelentések, beszerzési megrendelések, valamint a nyomtatás integrálásának ellenőrzésével soha nem kell mondania: „Sajnálom, hogy nincs raktáron”.

Mérje meg a vállalati mutatókat

A Groomers -nek mindig meg kell próbálniuk fejleszteni képességeiket, és az üzletvezetőknek rendelkezniük kell valamilyen fogalommal, amelyről a Groomers a legjobban hozzájárul az üzlethez. Az ügyfelek megtartása, az általános értékesítés, a siker és a szolgáltatás és a termék bevételének meghatározására szolgáló adatok nélkül csak egy találgatás játékot játszanak.

Egyes szoftveralkalmazási eszközök számos kritikus jelentési referenciaértéket kínálnak az egyéneknek, amelyek lehetővé teszik a Groomers és a Company tulajdonosok számára az alapvető teljesítménymutatók azonosítását. A jelentések eredményeit a megadott dátumtartomány alapján lehet futtatni, ezáltal egyszerűen megnézni, hogy a vállalat hogyan hajtotta végre a reklámozott akciók vagy a negyedek között. Az ilyen eszközök biztosítják a gnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *