A Furry Dance B & B -nél a macskák kényeztetett vendégek

0 Comments

sok macskás gyám számára, az utazás gondolata több stresszt okoz, mint örömteli várakozás, mert ez azt jelenti, hogy macskáikat hátrahagyják. A legtöbb macska számára a macskavezető lehet a legjobb megoldás. A macskák szokás lényei, és inkább inkább a saját otthonuk ismerős környezetében maradnak. De mit csinálsz, ha ez nem választható – akár azért, mert nem talál olyan helyet, amelyben teljesen bízik, vagy talán a macskájának olyan orvosi igényei vannak, amelyekben a Sitter nem tud befogadni?

Hagyományosan az egyetlen másik lehetőség volt a macskájának vagy az állatorvosi klinikán való beszállás. Teri Thorsteinson, a Virginiában a macskák Furry Dance B&B tulajdonosa és üzemeltetője egy másik lehetőséget kínál a macskák gyámjai számára. A Furry Dance B & B otthoni élményt nyújt a macskák számára: A vendégszobák minden otthoni kényelmet kínálnak egy hangulatos ággyal, ablakos sügékkel, nyugtató zenével és sok TLC-vel.

Amikor először láttam képeket a B & B -ről a macskák szőrös táncáról, akartam egy szobát foglalni magamnak, az úgy tűnt, hogy a meghívó. Azt is szerettem volna megtudni erről a macskák fogadójáról, és örültem, amikor Teri beleegyezett, hogy válaszol néhány kérdésre.

Mi késztette arra, hogy úgy döntött, hogy megnyit egy B & B -t a macskák számára?

Van egy tágas otthonom, amelyet megosztom a négy macskámmal, és időről időre macskás barátok macskái voltak az otthonomban. Két vendégszoba van, amelyekben a macskák látogatása kényelmes; És nem kell kölcsönhatásba lépniük vagy ki vannak téve a macskáimnak.

Tapasztalataim és ismereteim, amelyeket egy életen át tartó állatorvosi karrier során szereztek, további nyugalmat nyújtottak azoknak a barátoknak, akik macskáikat gondozásomba fordították. Miután újra és újra meghallottuk, mennyire értékesnek tartották ezt a szolgáltatást, rájöttem, hogy a háttérmmel fel tudok ajánlani valamit, amit általában nem találnak a tipikus beszállási kennelben.

Meséljen egy kicsit a macskák hátteréről?

Valójában nem nőttem fel a macskákkal, mivel a szüleim kutya szerelmesei voltak, de mindig állatorientált voltam, és a középiskolából a második munkám az állatorvosnál dolgozott, aki vigyázott a lovainkra és a kutyáinkra. Addig nem kaptam meg az első macskámat, amíg a 20 -as évek elején voltam, amikor egy masztitiszben lévő anyatevőt a kórházba vitték, ahol dolgoztam. Mivel az anya nem tudta ápolni a cicákat, egy másik alkalmazott és én önként vállaltuk őket. A kis palackot táplált cica, amelyet felemeltem, életemig tartó lelkesedésem kezdte a macskafajokat. Amikor 2001 -ben költöztem Virginiába, és elkezdtem dolgozni a Fairfax Macska Kórházban, tudtam, hogy a „Niche -t” a területen találtam, amely 1972 óta az életem része.

22 éve tenyésztettem és cornih Rex macskákat is mutattam. Élveztem, hogy megosztottam ezt az egyedi macskát. Az állatorvosi területen szerzett tapasztalataim és ismereteim segítettek nekem lelkiismeretes és etikus tenyésztővé.

Hány macskát tud befogadni?

A Country Suite a legnagyobb szoba, két napos ablakkal és egy teljes méretű ággyal. A könyvtár kisebb, egy ablakkal, egy hintaszékkel, fűtött macskaágyral és egy kétszintes függőágykal, amely kilátást nyújt a szabadban. Nem minden, amely együtt él, mindig a legjobb barátok, tehát valójában attól függ, hogy ugyanazon családból származó macskák hány macskát oszthatnak meg egy szobában. A Country Suite könnyen befogadhat három macskát, a könyvtárat. Mindkét vendégszoba kilátással rendelkezik, amelyek sok szórakozást kínálnak a macskák számára: madarak, mókusok és vadon élő állatok.

Gondolhat -e orvosi igényű macskákkal, például cukorbetegekkel, macskákkal, akiknek napi több gyógyszerre van szükségük?

Ó, igen, és ez a Furry Dance B & B szolgáltatások fontos aspektusa. Képesek vagyok SQ folyadékokat, inzulint, valamint orális vagy aktuális gyógyszereket alkalmazni. Az egyik vendégünk egy macska volt, amely a fő orális műtétből visszatért. Jelenleg egy cicát gondozom, amely „ketrecbátor lett” a tipikus beszállási kennel ketrecben. Szereti a figyelmet a saját feltételeire, és hajlamos először felpattanni, és később kérdéseket tesz fel! De ő és én megbirkózunk, amikor el tudom olvasni a testbeszédét, és tiszteletben tartom a kis beszélgetés iránti vágyát, de nem sok kedvtelésből tartott.

Hány saját macskád van? Hogyan érzik magukat a fedélzeteiddel?

Jelenleg megosztom otthonomat 4 macskával. Mindannyian hozzászoktak ahhoz, hogy a vendégszobákban vannak. A macskáim megváltoznak a rutinjukban, és könnyedén vannak olyan környezetben, amelyet sok macskák stresszesnek találnak. Elvittem őket a macska show -kra, az alapgyűjtőkre és a kedvtelésből tartott blogkonferenciákra. Annak érdekében, hogy biztosítsák mind a vendégeink, mind a saját macskáink egészségét, a velünk tartózkodó macskák soha nem teszik ki a macskáimat. Ha egy szobát fenntartanak, akkor a macskáim korlátai vannak, miután felkészültek a következő vendégre. A szobákat, az ágyneműt, az edényeket és az alomdobozokat alaposan megtisztítják és fertőtlenítik a vendégek között.

Kérem az orvosi nyilvántartást a vendégeink számára, és örülök, hogy megadom nekik a macskáimnak, ha egy macska gyámja ezt az információt tőlem kéri. Azt is megkérdezem, hogy vendégeink aktuálisak -e a mag oltásokon, negatív székletvizsgálatot végezzenek ésnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *