Szerezd meg a legnagyobb biztonságot a bolhák és a kullancsok ellen is!

0 Comments

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore3 -hoz

Tavaszi idő van, valamint megérted, mit jelent ez. Ez azt jelzi, hogy itt az ideje legyőzni az összes Yucky, buktató hibát, amelyek csak arra várnak, hogy ugorjanak a gyanútlan háziállatára. A kedvtelésből tartott állatok legjellemzőbb hibái a bolhák és a kullancsok, valamint mindkettő komoly problémákat okozhatnak. A bőr allergiája, a forró foltok, a bőrfertőzések, a halálos betegség és a belső paraziták is néhány a bolhák problémái, valamint a kullancsok okozhatják. Időnként csak egy harapásra van szükség, hogy súlyos károkat okozhassanak.

Ez az oka annak, hogy háziállatának havi bolhán kell lennie, és kullancs -megelőzőnek kell lennie, valamint a Nexgard az egyik legegyszerűbb megelőző anyag. A Nexgard bolhás és kullancs -megelőző a Frontline®, az állatorvosok első számú lehetősége. Ez az első bolha- és kullancstermék, amely praktikus (és ne emlékezzünk a finoman) rágásban. Marhahús ízű, amelyet sok kutya szeret, valamint megvédi háziállatát a harapós bolháktól, valamint a kullancsoktól-akár kullancsok is, amelyek halálos betegségeket teremthetnek

A Nexgard forradalmian új innovációjával nem kell aggódnia a kullancs gallér felhasználásának további költségei miatt, és örömmel fogja megérteni, hogy ez a rágás nem zavarja a kedvtelésből tartott állatok szívférgességét. Nexgard megvédi háziállatát a harapós bolháktól, valamint a kullancsoktól egész 30 napig, csakúgy, mint a topikális megelőzések, anélkül, hogy a rendetlenség aktikális távozásával járna.

A Nexgard új, érdekes és rendkívül hatékony a bolhák és a kullancsok ellen. Tehát ne várjon még egy napot, rögzítse kedvtelésből tartott kutyáját a káros bolháktól, valamint a halálos kullancsoktól azáltal, hogy felfedezi a Nexgardról való megértéshez szükséges bármit.

Bolh és kullancs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *