[Új termék] Naturvet emésztő enzimek és probiotikus lágy rágcsák

0 Comments

Add ezt a megosztó gombokat a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestPinterestShare -hez a Moreaddthismore6 -hoz.

A megfelelő emésztés elengedhetetlen a kutya általános egészségéhez. A hasi problémák, amelyek hányást vagy hasmenést eredményeznek, nem csupán rendetlenséget jelentenek. A háziállat finom egyensúlya a bélflóra -ban veszélyben lehet. Ez krónikus betegségekhez és alultápláltsághoz vezethet. A Naturvet emésztő enzimek, valamint a kutyák probiotikus lágy rágói segítenek a jó baktériumok és enzimek egészséges szinten tartani az emésztést, még a stressz idején is.

Mi az a bélflóra?

Amikor meghalljuk a „baktériumok” szót, a legtöbben azt gondolják, hogy „a baktériumok beteggé tesznek. Most szabaduljon meg tőle! Az igazság az, hogy vannak jó baktériumok és rossz baktériumok… és mindkettő a trilliókban lakik az emberek és a háziállatok bélrendszerében. Valójában a jó baktériumok létfontosságúak a jó egészség szempontjából. Ezek az úgynevezett „jó” baktériumok segítenek megakadályozni a „rossz baktériumok”, például az Escherichia coli túlnépesedését, amelyek emésztési problémákat okozhatnak, és a kedvtelésből tartott állatainak nyomorúságossá válhatnak.

Tekintettel arra, hogy kutya immunrendszerének többsége a gyomorban, a bélben és a vastagbélben helyezkedik el, az emésztőrendszer egészséges légkörét képezve elengedhetetlen a betegség leküzdésében.

Mik azok az emésztő enzimek?

Az emésztő enzimek, például az alfa-amiláz, a lipáz, a celluláz és a proteáz segítenek lebontani a szénhidrátokat, a zsírokat, a rostokat és a fehérjéket. Ha háziállatának hiányzik ezek a fontos enzimek, akkor veszélybe kerülnek az élelmiszerek teljes emésztése és az élelmiszerek felhasználása. Ez azt jelenti, hogy kutyája hiányzik az összes vitaminról, ásványi anyagról és más fontos tápanyagokról, amelyek az egészséges életet biztosító testi funkciók és folyamatok elvégzéséhez szükségesek. Ha az ételek áthaladnak a kedvtelésből tartott állatok emésztőrendszerén anélkül, hogy megfelelően emésztnének, akkor a rossz baktériumok virágozhatnak.

Milyen tünetei vannak a bél növényi egyensúlyhiányának a kutyákban?

Amikor a bélflóra nincs egyensúlyban a rossz baktériumokkal, amelyek meghaladják a jót,
A háziállat megtapasztalhatja:

Hasmenés

Hányás

Rossz lehelet

Hasi puffadás és/vagy fájdalom

Az étvágy változásának változása

Feszítve az ürítéshez

A bélmozgások számának vagy térfogatának változásai

Puffadás (gáz)

Letargia

Megoldások a bélflóra egyensúlyhiányára kutyákban

A háziállat bélflóra kiegyensúlyozatlanná válhat egy jelentős étkezési változás után (például az élelmiszermárkák váltása), az antibiotikumkezelés után, vagy a stressz vagy betegség idején.

Az új kutyaeledel -márkára való váltás esetén ügyeljen arra, hogy fokozatosan megteszi -e. Adjon hozzá csak egy kis mennyiségű új ételt a háziállat jelenlegi ételéhez, és növelje az új ételek mennyiségét minden nap, amíg a háziállat csak az új márkát eszi. Ez segít megelőzni a kutya emésztőrendszerének zavarását.

A kutya étrendjének kiegészítése emésztő enzimekkel és probiotikumokkal elősegítheti az optimális emésztést, támogathatja az immunrendszert, és javíthatja háziállatának általános egészségét.

A Naturvet emésztő enzimek és a probiotikus lágy rágások visszatérnek a kutya emésztése a pályára!

Amikor a kutyája nem emészti megfelelően az ételt, próbálkozzon a naturvet emésztő enzimekkel, valamint a kutyák probiotikus lágy rágóit. Ezek az ízletes, búzamentes lágy rágások könnyű megoldást jelentenek a kutyák emésztőrendszerének gyakori okaira. Ezek tartalmazzák az enzimek és probiotikumok erőteljes keverékét, amelyek óvatosan, mégis hatékonyan elősegítik az optimális emésztést, és megkönnyítik az emésztési problémákat, például a hányást, a hasmenést és a bélgázt.

A naturvet emésztő enzimek és a kutyák probiotikus lágy rágóinak feltöltése az élettartamú emésztő enzimeket, hogy segítse a kedvtelésből tartott állatainak létfontosságú tápanyagokat az általa fogyasztott ételekből, növelve a kutya képességét a keményítők, fehérjék, rost és trigliceridek (étrendi zsírok) emésztésére.

Ez a speciális képlet olyan probiotikumokat is tartalmaz, amelyek elősegítik a jó baktériumok szintjének optimalizálását, és tovább javítják háziállatának emésztését azáltal, hogy kiegyensúlyozzák a gyulladást okozó rossz baktériumok mennyiségét.

Csak adja meg a megfelelő számú naturvet emésztő enzimet, valamint a probiotikus lágy rágcsákat (a kedvtelésből tartott állatok súlya alapján) minden étkezéshez, hogy támogassa kutya emésztési egészségét, és fokozza az immunrendszert a javult életerő és a betegség elleni rezisztencia érdekében.

Nyerjen ingyenes Naturvet emésztő enzimeket, valamint probiotikus lágy rágókat kutyáknak!

Szüksége van -e kutyájának naturvet emésztő enzimekre, valamint probiotikus lágy rágásokra kutyáknak? Csak hagyjon megjegyzést az alábbiakban, és nyerhet ingyenes Naturvet emésztő enzimeket, valamint probiotikus lágy rágókat kutyák számára az 1800petmed -től!

Az egyik győztest véletlenszerűen, 2017. szeptember 26 -án, kedden választják ki, tehát mindenkinek, aki részt vesz, esélyt nyerhet! (Az Egyesült Államok lakosaira korlátozva) Sok szerencsét!

Gratulálunk a Stacey P -nek, a rajzgyőztesnek! Küldünk egy e -mailt a nyeremény igényléséről.

Emésztési problémák GiveaWaysnew termékek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *